Kontakta oss / Om oss

 
cropped-sverigegc3a4ddan-logo-sverigeborren.png
Kontaktuppgifter
 
SverigeGäddan & SverigeBorren
Mail: Info@SverigeGaddan.com
 
Kim Sahlström
Mail: Kim@SverigeGaddan.com
 
Jesper Nilsson-Sköld
Mail: Jesper@SverigeGaddan.com

 
Storyn bakom SverigeGäddan & SverigeBorren
Hösten 2018. Säkert en regnig dag, eftersom det är då alla briljanta idéer föds. Kim Sahlström, tävlingsmänniska in i märgen och med ordet “fiske” inristat i sitt DNA, hade börjat fundera i banorna kring något välgörande för fisket i Sverige. Efter hjälp och stöttning från teamkamraterna Patrik och Linus så var funderingen förvandlad till en genomförbar idé: en tävling där anmälningsavgiften oavkortat ska gå till att stödja något välgörande ändamål. Sverigegäddan hade tillslut sett dagens ljus, och gick en lysande framtid till mötes.
 
För att kunna genomföra en tävling där anmälningsavgifter inte går till att fylla prisbordet krävs sponsorer som är villiga att bidra med priser. Kim och Patrik jagade frenetiskt, man skulle kunna likna det vid ett sorts fiske, och med blandade framgångar till en början har de nu tillslut lyckats “landa” några stora namn som återkommande förgyller prisbordet med sina grymma gåvor.
 
Under våren 2020 tillkom ännu en medlem i Sverigegäddans crew, en flitig tävlingsdeltagare vid namn Jesper. Hans kärlek till både fiske och att uttrycka sig i skrift resulterar i grymma artiklar, sponsornyheter samt att han med ljus och lykta letar efter nya fantastiska sponsorer. Vi i Sverigegäddan är väldigt tacksamma över att ha lyckats värva honom!
En genomgång av tävlingens historik kommer här, aningens kortfattat:
2018 – Hösten detta år genomfördes den allra första tävlingen, där 41 starka lag anmälde sig och bidrog med sammanlagt 8200:- till Sportfiskarna.
2019 – Vårtävlingen drog till sig ett större intresse, och 68 lag deltog denna gång. 13600:- rakt in i Sportfiskarnas kassa.
Sedan kom hösttävlingen samma år, och nu smällde det till ordentligt i deltagarlistan. 134 lag gjorde upp om pallplatserna, och denna gång bidrog vi med fantastiska 26800:- till Sportfiskarnas ungdomsverksamhet.
 
Vi är väldigt glada över att vi allihop kunnat bidra med så mycket som hjälper fisket i Sverige att fortsätta vara så bra, som det på många platser faktiskt är. Under fliken “Sportfiskarna” kan ni se summorna igen, samt vad pengarna mer specifikt har gått till. Vi hoppas kunna fortsätta att växa i samma raska takt, för att säkra att vi framöver kan fortsätta att hjälpa till och bidra!
 
Vi vill rikta ett grymt stort Tack till alla som hittills har deltagit och bidragit till att främja fisket i Sverige. Ett lika stort TACK skickar vi till alla sponsorer som av god vilja skänkt priser till oss!